Alles in 1

Een alles in 1 pakket vormt een combinatie van televisie, telefoon en internet. U bestelt alles in één, waardoor u de diensten op een heel eenvoudige manier af kunt nemen. U kunt een alles in 1 pakket vergelijken tussen de verschillende aanbieders, maar het is daarnaast interessant om de pakketten te vergelijken met de losse diensten die er onderdeel van uit maken.


Waarom alles in 1?

Een alles in 1 pakket zorgt voor een bepaalde mate van gemak, maar het biedt u daarnaast de mogelijkheid om flink op de kosten te besparen. Op het moment dat u alles in een af besluit te nemen kan de provider u een korting aanbieden, op alle drie de diensten die u afneemt. Het is daarom heel interessant om op zoek te gaan naar het beste alles in 1 pakket. U betaalt dan een scherpe prijs, terwijl u er daarnaast vanuit kunt gaan dat alles goed werkt en u maar te maken heeft met 1 klantenservice.

Alles in een pakket vergelijken

Wilt u een alles in 1 pakket vergelijken? Kijk dan bijvoorbeeld goed naar de snelheid van het internet, gemeten in Mbit/s. U heeft ongeveer 10 Mbit/s per computer nodig om snel te kunnen internetten, of 20 Mbit/s om snel bestanden te kunnen downloaden. Vergelijk een alles in 1 pakket daarnaast op de kosten voor het bellen, of de mogelijkheid tot een onbeperkt abonnement. Kijk ten derde ook naar het zenderaanbod met betrekking tot uw televisie en natuurlijk het aantal kanalen dat u voortaan in HD kunt ontvangen. Natuurlijk wilt u niet teveel betalen voor het abonnement van uw wensen. U select de criteria en het goedkoopste alles in 1 contract wordt dan automatisch bovenaan in het overzicht getoond.

Beste alles in 1 pakket

Het beste alles in 1 pakket kunt u vinden door tijdens de vergelijking uit te gaan van uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van het internet, of aan de andere kant urenlang aan de telefoon kunnen blijven? Kijk goed of het TV abonnement aan uw wensen voldoet, om het alles in 1 pakket te vergelijken. Maak gebruik van onze online vergelijking met opties tot filteren en sorteren. Op die manier komt u uit bij het beste alles in 1 pakket voor uw situatie, waardoor u daar voortaan tegen een scherpe prijs gebruik van kunt maken.